nedelja, 10. junij 2012

Spremenite in polepšajte atmosfero okolice z dekorativnimi vrtnimi kamini

Vrtni kamini ustvarijo edinstven ambient na dvorišču, terasi ali balkonu. Z dekorativnimi vrtnimi kamini na bioetanol lahko uživate ob očarljivem ognju v samo nekaj minutah. Poleg dekorativnega učinka za vašo teraso, balkon ali vrt, vam nudijo tudi zadovoljivo svetlobo, ki je ravno pravšnja v primerjavi s svečami ali baklami, ki včasih ne nudijo dovolj svetlobe in jih zato potrebujemo bistveno več. V bioetanol se lahko celo dodajajo dišeča eterična olja, s čimer še dodatno izboljšate atmosfero.

Omislite si lahko celo takšnega, ki s posebnim polnilom odganja komarje, kar je bistvena prednost pred nekaterimi svečami in raznimi spiralami, saj je zaradi večjega ognja delovanje učinkovitejše na večji površini.
Vrtni kamin Mosquito odganja komarje.
Dodatna prednost dekorativnih vrtnih kaminov je tudi ta, da jih z lahkoto lahko premikate na želeno lokacijo. Lahko jih postavite pred vhod, v bližino vaše vrtne garniture, k bazenu, whirlpool-u (zunanji masažni kadi), cvetličnemu nasadu, ribniku, ipd.

Vrtni kamin

Ohišje vrtnega kamina je lahko narejeno iz kamna, kovine, kaljenega stekla ali inoxa, torej iz vremensko odpornih materialov. Prav tako je tudi gorilnik narejen iz nerjavečega jekla ter keramičnega polnila, ki poskrbi za varnost, saj se bioetanol zaradi polnila ne more razliti.

Vrtni kamini iz kamna




Ni komentarjev:

Objavite komentar