sreda, 4. april 2012

Kamin spremenite v dekorativni kamin

Vas je začelo motiti neprestano nalaganje drv in čiščenje pepela? Ste utrujeni od prahu in dima, ki ga povzroča vaš tradicionalni kamin na drva? Želite uporabljati kamin čez vso leto?
Če je odgovor pritrdilen, potem vam priporočamo, da ga pretvorite v dekorativni kamin na bioetanol ali električni kamin.

Kamini
Električni kamin
Postopek je popolnoma preprost. Če imate klasični kamin z zaprtim kuriščem, je vse, kar morate storiti, da odstranite vratca ali samo steklo na kurišču ter v odprtino preprosto vstavite gorilnik na bioetanol ali električni kaminski vložek. Pozorni morate biti le na eno stvar, in sicer na zadostno količino prostora med gorilnikom in zgornjim kaminskim okvirjem, ki mora biti vsaj 30 cm. S tem boste omogočili, da bo zrak nemoteno krožil.
Električni kamini
Električni vložek za električni kamin
Na ta način je postopek spremembe vašega klasičnega kamina v električni kamin ali kamin na bioetanol končan.

Če ste iskali več udobja, pa tudi varnosti pri uživanju ob kaminu, potem ste dosegli svoj namen. Odslej se dim več ne bo kadil, prav tako ne bo neprijetnih vonjav, ki ga povzročajo klasična drva. Ostalo pa vam bo tudi več časa za uživanje, saj takšen kamin praktično ne potrebuje vzdrževanja.

Naj postane dekorativni kamin dekoracija za prijetnejše bivanje.

Kamini na bioetanol
Kamin na bioetanol